Terug naar Ondersteuning Account Facturering en upgrades Invoegtoepassingen WordPress.com

Invoegtoepassingen WordPress.com

WordPress.com-invoegtoepassingen zijn extra functies die je op je site kunt inschakelen. Deze gids legt uit hoe de invoegtoepassingen werken en hoe je ze koopt.

Beschikbare invoegtoepassingen

Aangepaste CSS

Sites met onze Free-, Personal- en (legacy) Starter-abonnementen kunnen deze optie toevoegen om de CSS van hun site aan te passen. Meer informatie over wat je met een aangepaste CSS kunt doen.

Voor sites met Premium-, Business-, eCommerce- en (legacy) Pro-abonnementen is toegang tot CSS opgenomen in het abonnement.

Premium thema’s

Voeg prachtige premium ontwerpthema’s toe aan je site. Je kunt individuele thema’s apart kopen of de add-on Premium thema’s kopen zodat je toegang hebt tot alle premium thema’s.

Voor sites met Premium-, Business-, eCommerce- en (legacy) Pro-abonnementen zijn alle premium thema’s opgenomen in het abonnement.

Invoegtoepassingen kopen

Een invoegtoepassing kopen:

1. Ga naar je dashboard.
  2. Klik op Upgrades → Add-ons.
  3. Klik op de knop Add-on kopen voor de add-on die je wilt kopen en ga naar het afrekenscherm om je aankoop te voltooien.

De aankoop van een invoegtoepassing annuleren

Upgraden naar een betaald abonnement na het kopen van een invoegtoepassing of van gedachten veranderd? Geen probleem!

Je kunt een aankoop van een invoegtoepassing annuleren en een terugbetaling ontvangen binnen de eerste 14 dagen. Als het tijdsvenster voor een terugbetaling verlopen is, kun je de invoegtoepassing nog steeds annuleren zonder een terugbetaling.