Not Sending pingbacks

  • Author
    Posts
  • #2160016

    blackbird33
    Member

    My blog doesn’t seem to be sending pingbacks to any posts I’ve linked to recently; from other blogs or my own. I first noticed this a few days ago and the last time I successfully sent a pingback seems to have been on November 17th. I have checked and double checked that pingbacks are in fact enabled in my blog’s settings.

    The blog I need help with is bbnest.wordpress.com.

    #2160200

    bymarion
    Member

    Hi!

    I have the same problem. Both self-pings and pingbacks to other blogs seem to have stopped working on my blog around mid-november.

    I have also checked that pingbacks are enabled in my settings.

    The blog I need help with is bymarion.wordpress.com

    #2160201

    timethief
    Member

    Are you two bloggers referring to pingbacks not appearing on the Staff blog “The Daily Post”? If so this failure to display pingbacks issue on The Daily Post site is known to Staff. Read this https://en.forums.wordpress.com/topic/daily-post-pingbacks?replies=1 and watch for Staff updates there.

    #2160202

    timethief
    Member

    If you are not referring to that specific issue on that blog p[lease post again and type modlook into the sidebar tags on this thread for Staff attention.

    #2160208

    gracejiyoung
    Member

    Hi there,

    If you are having issues with pingbacks, take a look at the link and if there is a ‘s’ following http, please remove that and try again.

    Let me know if you have any questions with this!

    #2160209

    bymarion
    Member

    No, it seems to be on all blogs, including my own.

    #2160210

    bymarion
    Member

    @gracejiyoung
    I have tried both with and without “s”, and none of these seem to work.

    #2160211

    gracejiyoung
    Member

    Can you provide me the link?

    #2160212

    bymarion
    Member

    Sure, on this post for example, none of the pingbacks are working:
    http://bymarion.wordpress.com/2014/12/02/on-cooking-dried-beans-and-driving-to-work-everyday/

    #2160213

    blackbird33
    Member

    Ehem, hey.

    a)It’s not the Daily Post issue. Pingbacks are not sending to any other blogs. Self-pings, as bymarion put it, are also not working.

    b) none of my used links contained ‘https’. I’ve checked.

    #2160214

    gracejiyoung
    Member

    Ah yes. Sorry this has been noted and made aware to us. Our team is currently looking into this and I will let you know once there is an update.

    Thank you!

    #2160215

    bymarion
    Member

    OK, hope to hear from you soon, then.
    Thank you!

    #2160237

    amybesscohen
    Member

    I am also having this problem and would like to know when there is an update. Thanks!

    #2160252

    grieflessons
    Member

    Me too, for two weeks. Frustrating. And the place timethief says to go for news is both closed for comments and has issued no further news since the first. It would be reassuring if you would post updates every once in a while and give us some idea that this might be solved eventually.

    #2160253

    szaengle
    Member

    I’m also having the problem with self-pings.

    #2160254

    celiaknox
    Member

    I’m having problems with ping backs not working, too.
    Has there been any solutions found yet??

    #2160255

    anitaraou
    Member

    Yes please, any update at all from the staff would be much appreciated. Not being able to pingback to any blog (self or others) is frustrating, and I’ve been refreshing that news post page a few times every day, but in vain. I’m sure we would all love to know how things are progressing.

    #2160256

    Yes this is annoying me too now.

    It’s been long enough. Surely a solution must be found for pingbacks and trackbacks.

    #2160258

    gracejiyoung
    Member

    They are still looking into this. I’ll let you know once there is an update.

    Thanks!

    #2160277

    Also having the same problem on my blog. Hope this gets fixed soon as the work-around is a lot of work (posting a comment with the link in it to the new post).

The topic ‘Not Sending pingbacks’ is closed to new replies.