Local changes

  • Author
    Posts
  • #3420529

    franleel
    Member

    I have published my blog post Stratford-upon-Avon but today when I was posting some more information ‘local changes’ has appeared and the blog post is empty. I’m not sure what has happened and can’t seem to sort out. I don’t want to publish as that will mean I have to redo the post. HELP

    The blog I need help with is myuktravelling.wordpress.com.

    #3420851

    Hi there!

    When I open your post from here: https://wordpress.com/block-editor/post/myuktravelling.wordpress.com/228 it seems to be loading correctly, with all the content, could you please have a look?
    If there’s any content missing, try checking the revisions from the right-hand settings panel:
    https://en.support.wordpress.com/editors/page-post-revisions/

    Let me know if you still need help with that.

    #3421516

    franleel
    Member

    Good morning,

    Thank you for getting back to me. I really appreciate it.

    Maybe I didn’t explain it properly. I write my blog post from here (see screenshot) (can’t attach screen shot ☚ī¸) – where it says blog posts. If I click on that link my Stratford on Avon blog post has nothing in it + but orange writing – local changes. That’s my concern because everywhere else it’s fine.

    I can’t work out why this is happening. Is this the place I should be writing my blog posts from?

    I look forward to hearing from you.

    Thank you
    Fran
    Replied to email with screenshots – is there any way to attach them?

    #3421550

    Hm, the screenshots would be very heplpful. You can use an online tool for that (such as https://snipboard.io/), or follow the instructions described here:

    https://en.support.wordpress.com/make-a-screenshot/.

    #3421719

    franleel
    Member

    Hello again,

    Thanks for info. I love learning new things!

    The screenshots are now there. Something I’ve learnt 😊 I’ve never looked in media before. Hope they are helpful.

    I look forward to hearing from you.
    Fran

    #3421753

    Hi Fran –

    I’ll take a look at the screen shots in more detail. I do see they are added to your media library, thanks for that. In the meantime, can you double check and make sure that you don’t have the post open on any other devices? Sometimes we see this behavior when the post is open on one device, and it’s open on a second device where the editing is happened.

    #3421821

    franleel
    Member

    I’m in the UK on holiday from Perth WA – only using a mobile phone 😊

    Fran

    #3421887

    supernovia
    Staff

    Thanks, Fran. Can you confirm which phone and version you’re using?

    And, do you use a browser to edit, or only your app?

    #3422024

    franleel
    Member

    It’s a Xiaomi Pocophome F1 and I only use the app to edit.

    #3422074

    fstat
    Staff

    Hi there,

    I had a look at that post and there are saved revisions of it. So if you open it from within the app click on the three dots on the top-right corner and select History, you’ll be able to restore it to the previous state before those unsynched changes.

    Give it a try and let me know how it goes.

    #3422118

    franleel
    Member

    Brilliant! It worked. I am so happy. Thank you so very much.
    If it happens again I’ll know what to do 😊 always learning!
    I love WordPress. It’s so easy especially when help is really available.
    Thank you again.

    #3422137

    fstat
    Staff

    You’re most welcome and let us know if you need help with anything else!

The topic ‘Local changes’ is closed to new replies.