Etiquetas » PASION

Ktheje hobin tënd në një karrierë të vërtetë me këto hapa të thjeshtë!

Të gjithë e dimë që pasioni dhe profesioni nuk ecin gjithnjë në drejtim të përbashkët. Prandaj ndonjëherë marrja e vendimeve me rëndësi, kërkon një analizë të mirë kritike dhe shumë guxim. 724 palabras más

Pabasa ng Pasion sa New York

Pabása ng Pasyón (Tagalog for “Reading of the Passion“), known simply as Pabása is a Catholic devotion in the Philippines done during Holy Week… 546 palabras más

Tu propósito

En la vida nos encontraremos en circunstancias buenas y otras, no tan buenas. Y son las no tan buenas las que nos darán las mejores lecciones. 428 palabras más

Aktivitete që mund të bësh pa para!

Çfarë mund të bësh pa para?
Realisht, shumë gjëra!
Sot ka plot aktivitete të disponueshme që mund të bëhen falas. Thjesht duhet ti shohësh ato nga një këndvështrim tjetër, larg dëshirës për të shpenzuar. 589 palabras más

8 pm

Fundido desde negro:

El atardecer inicial.

La puerta de vidrio de corte moderno se cierra inesperadamente, con las bisagras empujando por siempre hacia adelante, hacia la calle claroscuro y la humedad de los riegos sobre los pastos verde claro, sobre el asfalto ennegrecido, sobre los charcos incólumes. 3.740 palabras más

Cuento