27 VITE QË NGA MASAKRA E XHAMISË HAREM-I IBRAHIM NË EL-HALIL TË PALESTINËS

Më 25 shkurt të vitit 1994, gjatë namazit të sabahut qindra palestinezë u sulmuan nga të shtënat masive dhe bombardimet në xhaminë Harem-i Ibrahim në El-Halil (Hebron) të Palestinës, sulm i cili la të martirizuar 29 besimtarë muslimanë dhe dhjetëra të tjerë të plagosur. 754 palabras más