Tags » Sooyoung

SNSD_OH! [english translate]

Jeone aldeon naega anya brand new sound
Saerowojin nawa hamkke one more round
dance dance dance ‘Till we run this town.
Oppa oppa Ill be Ill be down down down… 732 more words

The Last Chance - Chapter 9

———
A Fanfic by DoctorV

———

Chapter 9

Theme song: Sometimes – Britney Spears

Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I’m scared of you…
3,356 more words

Jessica

What Have I Done? (Chapter 6)

Cast : Choi Sooyoung, Xi Luhan, etc

Couple pairing : SooHan

Genre : romance, sad, regret, etc

“Kau tahu? Botol alchohol yang kau temukan kemarin itu ternyata milik keluarga besar Jung!!” 1,331 more words

EXO

The Last Chance - Chapter 8

———
A Fanfic by DoctorV

———

Chapter 8

Theme song : Somebody Out There – David Archuleta

There’s somebody out there,
somebody somewhere to show you the tenderness you need…
5,478 more words

Jessica

DESTINY VS REVENGE (AS-1)

Aku kembaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! dan lagi-lagi sebagai OWNER… inget, O-W-N-E-R jadi kalo mau demo langsung sama authornya aja yah…wkwkwkkwkwkwkwkwkkwk…sesuai permintaan VIRAA, disini aku nggak edit apapun… jadi ini pure karyanya VIRAA (dia takut FFnya aku bikin abstrak kayaknya xixiiixixixixixixi)…oke deh, here we go… 1,268 more words