Tags » Dormitory

Dorm Life

There are so many different residence hall experiences, even on the same campus. New dorms are constantly erected, old ones renovated–for us, freshman room assignments came down to the luck of the draw (unless you applied to live in a program house). 547 more words

Life

Hari Kesebelas

Mumpung lagi rajin dan belum ada tugas kuliah, maka hari ini pun dimulai dengan mencuci. Kan ceritanya aku udah booking mesin cuci nomor 1 & 2 nih buat jam 7-9, jadi jam 7 lewat dikit aku masuk dong ke ruang laundry. 497 more words

Apart From School

The Dormitory Life

Hello Readers,

This weekend, I will know for sure what my final classes and timetable will be…more importantly my Design Project brief, so I’ll be posting my thoughts on that in due course once I know what it is. 554 more words

Student

Question #6 Answered! How can I use the microwave? (don’t laugh,I’m not used to it)

Jadi di dapur asramaku ternyata memang ada microwave, dan herannya, justru selama aku di sini aku malah lebih sering make microwave daripada kompor :))) (kompornya di sini make kompor induksi, btw) Jadi kan emang microwave tu beda2. 135 more words

Cooking

Hari Pertama

Menyambung post sebelumnya di blog yang satu lagi, akhirnya pada tanggal 21 Agustus 2014 aku menginjakkan kaki di Arlanda International Airport. Hal pertama yang terlintas di pikiranku begitu turun pesawat ialah… “Summer apaan nih??? 1,325 more words

Apart From School

What to Pack for #College (Dorm Room Must-Haves)

When packing for college, try to focus on academics and personal needs. I did a whole series on “Dorm Room Must-Haves” last spring. Here’s a link… 90 more words

School

Heavy traffic expected as UH-Manoa students move in

Classes don’t start for another week at the University of Hawaii at Manoa, but students are already beginning to file in.

This week, students will be moving into dormitories on campus, so the university is warning drivers to avoid the areas around the dorms and Dole Street as cars get in and out of the area. 26 more words

News